Indul a BEJÁRHATÓ KENESE pontgyűjtő játék

Kenesei Vándortúrák és Küngösi KÖR

A 2014-ben átadott Kenesei Túraközpont és BringaPark megnyitását követően, nagy érdeklődés övezte novemberi konferenciáját követően, meghírdeti a 2014-15-ös programját. A nagy sikerű 2014. november 21-i szakmai fórum hatására felgyorsult az aktív turisztikai hálózatok kialakulása, együttműködése. Ennek egyik terméke lett a balatoni attrakciók felkeresése, játékos formájában, élménytúrák a keretében a balatoni turizmus támogatására. A rendezvények fő célja a Balatonkenesei Túrakörök és a szolgáltatóhálózatának megismerésének elősegítése. Az aktív és Bejárható Balatonkenese idegenforgalmi eredményeinek emelése, a különböző szolgáltatók tevékenységére való figyelemfelhívás valamint bemutatásuk a szezonnyújtás elősegítése mellett.

2015-ben meghirdetésre kerülő túrák Balatonkenese környéké: az alábbiakban:

1. kerekes pontgyűjtő túrák

2. geocashing bringatúrák

Működtetés a Bringapark üzemeltetője által. Partnerek: a Balaton Keleti Kapu Turisztikai Egyesület és a kenesei BringaPark, Várják további partnerpontok, támogatók, információs partnerek jelentkezését! Már lezajlott a hálózati együttműködések kialakítása –programok időbeli ütemezése –infó gyűjtés Az ősz során került sor: megállapodások kötésére a partnerpontokkal, a támogatókkal, díjak biztosítóival, médiapartnerekkel és elkezdődött a regisztráció. A játékra jelentkezők egy pontgyűjtő albumot kapnak, mely tartalmazza az adott helyi ÉRTÉK elérhetőségét, ismertetőjét. A 10-15 attrakció közül minimum 7 pontot kell érinteni, minimum 5 településen. A teljesítők között a túrapontok által felajánlott díjakat sorsolnak ki. Partner pontok lesznek: Szálláshelyek, szolgáltatók: kölcsönzők, információs irodák, intézmények,Múzeumok, kiállítások, tájház, műemlékek, -Továbbá: múlttal rendelkező, érdekes, híres, népszerű és vonzó látványosságok, éttermek, szállodák, cukrászdák, borospincék, kilátók, hajóállomás-kikötők,…

Az érdeklődő partnerek áttanulmányozhatták a fenti, bevezetésre kerülő látványosságokat érintő „pontgyűjtő”játék ismertetőjét.

Készítette: Németh Zsolt

(info@balatonbringa.hu),

ötletgazda és a szerzői joggazdatulajdonos.

Támogatók

Szolgáltatók

Partnereink